Pagina's

zondag 24 februari 2013

Geen hekel.....

Om van dat vervelende bericht van 'gevaarlijke verwachting' af te komen probeer je eerst te doen wat Google aangeeft. Site van internet halen? geen idee hoe dat moet.... Gevraagd of ze me willen controleren op malware? Er is niets gevonden op mijn site....
WAAROM dan die waarschuwing???????
Alles wat ik van Inge kon vinden verwijderd. Dan heb ik nog geen klagen, zij is haar hele site kwijt door mensen die #*###""+%$$#@#$%....... De waarschuwing bleef....
Blogs verwijderd want als je de waarschuwing van google verder bekeek was er iets van carnavals plaatjes als tussen persoon ofzo. Blog over carnaval verwijderd. Blog van valentijnsdag verwijderd want daarna is de waarschuwing tevoorschijn gekomen. De waarschuwing bleef.
Vanmorgen al jullie reacties verwijderd. Geen resultaat.....
De HELE lijst van  blogs die ik regelmatig volg verwijderd en.... kijk nou eens daar staat Inge ook weer tussen... Die had ik toch verwijderd???????
En zie ik ben de waarschuwing kwijt.... Maar ook heel veel leuke dingen.......
Met an met zal ik jullie weer bezoeken en weer op mijn lijst zetten.
Als simpele ziel weet je af en toe niet waar je het allemaal moet zoeken/vinden/verwijderen en...en...en

Ik heb dus absoluut geen hekel aan jullie zodat ik jullie verwijderd heb. Ik heb alleen een hekel aan mensen die met hun ##%@$#$%&^&% doen andere tot 'wanhoop'drijven....

donderdag 21 februari 2013

"Wilde vogels" voeren.

 Hé, het sneeuwt buiten. ik kan me niet herinneren dat ik daar iets over gehoord heb. Verwachting van buien-rader geeft in ons dorp 0,0 neerslag aan, in Duitsland een paar kleine oranje (sneeuwbuien) vlekjes....
 Hoog tijd om de "wilde"vogels weer voer bij te geven. Een schaaltje gemengd zaad voor de zaad eters, een schaaltje met vries-droge meelwormen voor de insecten eters en een schoteltje rozijnen en appel voor de fruit eters. Een grote schaal op tafel met van alles wat voor de vogels die niet graag in het huisje komen.
Alles op zijn plekje met onder het voer-huisje nog een extra toren met gemengd zaad. Een "huisje"  voor de gepelde pinda's en een "fles" aan de volière met zonne-pitten (op dit moment ook wat pinda's erbij want pitten moet ik weer bij halen). Overal extra oogjes ingedraaid voor de vetbollen die de verwende beestjes slecht eten.....


Daar komen de vogels meteen weer om van het verse voer te genieten. Dat gaat er goed in....







Geen idee of jullie dit bericht kunnen lezen of dat jullie op mijn site kunnen komen want na het schrijven wilde ik het controleren via voorbeeld maar toen kreeg ik de waarschuwing van malware (of hoe het ook heet) Het lukte me ook niet om 'blog weergeven' te gebruiken, weer de melding. Nu via explorer een poging doen....
Kunnen jullie het nog volgen???? Ik eerlijk gezegd niet.... Hoop dat er niets aan de hand is!!!

maandag 4 februari 2013

Badkamer'geheimen'.......

Vanwege het onderwerp vandaag geen foto's.....

Zoals ik al eerder liet weten zijn Thor en Thyrvi geen mietjes en gaan met regen ook gewoon naar buiten. 
Als ik ga douchen (de deur doen we nooit dicht) komen ze ook gewoon de badkamer op... Ze komen nog net niet gezellig onder het stromend water zitten maar toch... We hebben een inloop douche en geen glaswand of douche-gordijn. 
Als ik onder de sproeikop sta zitten de katten pal naast me op de bad-rand of om het hoekje te wachten tot de kraan uitgaat. Sta je met de handdoek over je hoofd je haren te drogen voel je tegen je benen af en toe petters. De jongelui zijn gezellig bij je komen staan maar krijgen natte voetjes en die slaan ze dan 'droog'.  

Ze gaan gewoon in de nattigheid zitten (natte bibs is niet erg) om de voetjes droog te likken. Dan ga ik met de trekker en een dweil het plekje droogmaken waar ik wil staan om me verder af te drogen. De trekker alleen gaat nog maar als de dweil erbij komt is dat èn leuk om op te zitten èn leuk om me te spelen omdat het beweegt. Leg je een oude handdoek neer om op te staan is het al door de jongelui ingepikt want dat is warmer onder de bips en voetjes. 

Ik gooi een stuiter-balletje in het douche gedeelte. Hééél leuk om mee te spelen maar even later voel je gekriebel aan je tenen... óók hééééél leuk om mee te spelen.

Als je je tanden poetst vind Thyrvi dat ze al heel lang geen aandacht/aai heeft gehad en voel je haar pootje tegen jouw po.. eh been en krijgt ze inderdaad een kroel op haar kopje en een aai over haar lijfje. Thor is ondertussen druk aan het spelen met een (geperst hout)kattenbak korrel alsof het ik weet niet wat voor gevaarlijke vijand is die alle hoeken van de badkamer te zien krijgt.

Voor andere stelt dit misschien niets voor maar ik geniet er met volle teugen van!!!! Iedere keer weer......
Katten, ze 'vervelen' me 'nooit'... (nou ja, soms als je aan het naaien of borduren bent.... maar ook dan kan ik niet boos op ze worden.....)