Pagina's

maandag 20 februari 2012

Dit keer is het voor mijn doen echt lang geleden dat ik geschreven heb. Alles goed en wel hoor, een beetje druk en soms aan het twijfelen of ik wel door wil gaan met schrijven maar dan kom je op open dagen stille lezers tegen die je de zin geven om toch door te gaan (bedankt lieve mensen).

Met de laatste QB bij Marij Had ik mij zelf een cadeautje gegeven na een hele tijd denken ja-nee-ja-nee. Het pakketje van 8 rozen stofjes is te mooi om te laten liggen en het is dus ja geworden. Meteen voor de oppepper een donkere groene en rode stof bij gekocht en voor de afwerking een randstof. Idee├źn voor een uitvoering zijn zijn ook al globaal aanwezig maar van ManLief  "moet" ik eerst wat andere dingen (af)maken. Ik zal maar een briefje met de plannen erbij doen want mijn geheugen is af en toe de hoort op.

Uiteraard onder toeziend oog van Tabby ben ik bezig geweest met de Flower Power quilt. Op de achtergrond zien jullie twee uitvoeringen. De een is mij te groot uitgevallen, de ander bevallen de kleuren mij niet en is hij op zijn punt gezet nog het mooiste. Bij een andere (hier niet te zien) passen de kleuren van de toevoegingen weer niet. Een kleine twee weken geleden "alles" meegenomen naar de QB bij Marion en was er het idee om van de de naar mijn zin te grote quilt toch een kleinere gedeelte te gebruiken. 

Thuis kleiner gevouwen en op ontwerpwand gespeld, wat van de versiersels (hier niet te zien, blijft een verrassing) er op gespeld om het even aan te kijken. Ja zag er ook niet onaardig uit.
Gisteren waren er twee zussen op bezoek (doen niet aan handwerken) en heb ik de "lap" weer even uitgevouwen. Ze vonden het zonden dat de kleur verloop weg viel als ik hem kleiner maakte. Nu hangt hij dus weer uitgevouwen en......

Waar ik ook af en toe mee bezig ben is met een sneeuwman van Bobbin's kerstclub. Pauline was (al even geleden) aan het ruimen en had een paar patronen/pakketjes die ze niet meer zou maken. Wij mochten er wat uitzoeken. In plaats van de witte knoopjes en "roest"belletjes heb ik er kleurige sterren en hartjes op gezet. Er zit geen afwerk bies om heen en momenteel ben ik het aan het quilten. Deze winter zal het wel niet hangen, maar af is af!!!

Zo, we zijn weer even bij gebabbeld/geschreven. Op naar het volgende schrijven.