Pagina's

woensdag 29 februari 2012

Uitproberen

"We" kijken vanavond de oefenwedstrijd van Nederland, zegt ManLief als hij de gids voor vanavond "bestudeerd". Nououou......... dat dacht ik toch echt niet. Jij mag kijken maar ik kijk toch echt niet mee..... Toch even in het begin gekeken want ik hoorde ML zeggen dat ze nieuwe uit-outfit hadden. Saai hoor zoveel zwart en weinig oranje....

Maar goed, het uitproberen. Er is al even spraken van dat als Pauline oppas voor de hond(en) moet hebben ze hier van harte welkom zijn. Tot nu toe was er niets van gekomen want of ZusLief- of ZoonLief waren telkens vrij als het nodig was. Voor het geval het toch hier een keer nodig is is Pauline vandaag met Rhoba komen uitproberen of Ayka niet te vervelend is. Ayka is heel sociaal maar speelt een beetje grof en daagt graag uit door met haar poot te slaan en even een hap in de billen te geven en niet iedere hond kan daar tegen. Rhoba wel!!! Met de wandeling (vergeten fototoestel mee te nemen) probeerde Ayka het uit maar de kleine dame Rhoba snauwde van zich af dat ze daar niet van gediend was. 
Binnen was Rhoba de boel aan het ontdekken met af en toe een snauw naar Ayka omdat deze bleef klieren. Na verloop van tijd was Ayka toch rustig op haar kussen gaan liggen en begon lief, liggend Rhoba uit te dagen.

Pauline had Keno vandaag niet bij zich omdat hij graag katten pest en dat wilde ze Tabby niet aandoen. Tabby was niet onder de indruk van Rhoba dus wie weet proberen we dat de volgende keer. Dit was alvast een geslaagd uitproberen en als het "moet" is Rhoba van harte welkom!!!