Pagina's

maandag 18 juni 2012

Wel genaaid maar.....

weinig aan patchwork. In dit geval speelgoed voor het kleine grut. Muizen, ballen. Knoopwerk (macramé kan je het niet noemen, ik wist niet meer hoe je aan deze vorm moest beginnen... maar de katjes vinden het leuk) Vooral de grote bal met lintjes en bellen vinden ze geweldig. Zelfs al ligt die op de nieuwe krabpaal (die ze nog een beetje negeren...)

Thor en Thyrvi zijn een fraai stel met vier poten op één buik. Ze slapen, spelen, eten, vrij worstelen samen. Het gaat zelfs samen op de bak.....


Anly vind het op haar oude
leeftijd ook prachtig 
Ayka vind het wel allemaal
èèèèèèrg leuk

Vrij los laten lopen durven we nog niet want Ayka wilt wel erg graag met het kleine spul spelen (en dat doet ze te lomp) Zo op schoot of beneden in de bench kunnen ze rustig aan elkaar wennen.

Afgelopen donderdag zijn we bij de dierenarts geweest om de hele 'veestapel' te laten enten. De kittens zijn uiteindelijk nog niet geënt. Ze zijn gezond, eten, drinken en groeien goed maar Thyrvi is een boven-voor-bijter. Dit betekend dat haar bovenkaak langer is dan haar onderkaak. Dit moeten we nu goed in de gaten houden en regelmatig meten of het niet erger wordt want dat betekend dat haar hoektanden in haar onderkaak kunnen hinderen bij het eten/sluiten van haar bekje en daarom afgeslepen of getrokken moeten worden.. Het probleem is dat ze katten liever niet verdoven voor ze een half jaar zijn..... maar wat moet, dat moet. 
Het schijnt ook dat je het recht hebt om bij 'gebreken' een dier terug te brengen, maar een dier wat al een week in huis is kunnen wij niet meer weg doen !!!
Voorlopig eet en drinkt ze goed en is vol leven. We houden het goed in de gaten......