Pagina's

maandag 4 februari 2013

Badkamer'geheimen'.......

Vanwege het onderwerp vandaag geen foto's.....

Zoals ik al eerder liet weten zijn Thor en Thyrvi geen mietjes en gaan met regen ook gewoon naar buiten. 
Als ik ga douchen (de deur doen we nooit dicht) komen ze ook gewoon de badkamer op... Ze komen nog net niet gezellig onder het stromend water zitten maar toch... We hebben een inloop douche en geen glaswand of douche-gordijn. 
Als ik onder de sproeikop sta zitten de katten pal naast me op de bad-rand of om het hoekje te wachten tot de kraan uitgaat. Sta je met de handdoek over je hoofd je haren te drogen voel je tegen je benen af en toe petters. De jongelui zijn gezellig bij je komen staan maar krijgen natte voetjes en die slaan ze dan 'droog'.  

Ze gaan gewoon in de nattigheid zitten (natte bibs is niet erg) om de voetjes droog te likken. Dan ga ik met de trekker en een dweil het plekje droogmaken waar ik wil staan om me verder af te drogen. De trekker alleen gaat nog maar als de dweil erbij komt is dat èn leuk om op te zitten èn leuk om me te spelen omdat het beweegt. Leg je een oude handdoek neer om op te staan is het al door de jongelui ingepikt want dat is warmer onder de bips en voetjes. 

Ik gooi een stuiter-balletje in het douche gedeelte. Hééél leuk om mee te spelen maar even later voel je gekriebel aan je tenen... óók hééééél leuk om mee te spelen.

Als je je tanden poetst vind Thyrvi dat ze al heel lang geen aandacht/aai heeft gehad en voel je haar pootje tegen jouw po.. eh been en krijgt ze inderdaad een kroel op haar kopje en een aai over haar lijfje. Thor is ondertussen druk aan het spelen met een (geperst hout)kattenbak korrel alsof het ik weet niet wat voor gevaarlijke vijand is die alle hoeken van de badkamer te zien krijgt.

Voor andere stelt dit misschien niets voor maar ik geniet er met volle teugen van!!!! Iedere keer weer......
Katten, ze 'vervelen' me 'nooit'... (nou ja, soms als je aan het naaien of borduren bent.... maar ook dan kan ik niet boos op ze worden.....)