Pagina's

zaterdag 6 april 2013

Opening nieuwe The Log Cabin

Gisteren was het zover. De opening van de nieuwe winkel The Log Cabin

Jacqueline heeft al langer een winkel aan huis maar voor al de mooie stofjes en hebben-dingetjes werd hij te klein. Een oud boerderijtje kunnen kopen in hetzelfde dorp en verbouwen maar....... Ze kwamen van alles tegen wat veranderd moest worden toen ze eenmaal begonnen waren en daardoor ging er meer tijd inzitten dan ze gehoopt hadden. De tijd die ze er ingestoken hebben is de moeite waard geweest. Het is een geweldige, prachtige, ruime, lichte winkel met lesruimte geworden!Delphine demonstreerde op de open-vide Les Boutis de Lucien. Ook al van die mooie, leuke werkstukjes. Maar ja je kunt niet alles willen.....In de lesruimte kon je koffie of thee nuttigen met wat lekkers. Diverse mensen hadden wat gebakken. Mijn complimenten aan deze mensen. Het smaakte ManLief (hij was gezellig mee) en mij heerlijk.
In de winkel zelf stond een tafel met een blokjes-stof erover en dit was het 'gastenboek' en was het de bedoeling om er wat op te schrijven.


Er waren pakketjes stof te koop (herfst en kerst) waarvan het de bedoeling is dat je daar een (wedstrijd)quiltje mee maakt  voor de open-dagen in augustus/september en dat de bezoekers hun favoriet er uit kiezen. 
Bij de kassa ook nog de verrassing van een linnen tas om je materiaal mee te nemen.

Volgende week vrijdag is de Regiodag Limburg van het Quiltersgilde in Maasbracht. Marij (met stofjes) en van de Moosdijk (boeken) zijn hierbij ook aanwezig. Marij verzorgt de pakketjes stof voor het werkstukje wat we gaan maken. 
Volgende keer meer over deze dag!