Pagina's

dinsdag 6 december 2011

Eventjes eruit geweest.

In Oost-Maarland (onder Maastricht) hebben we familie die een camping hebben. Met de wintermaanden zijn ze gesloten. Denk maar niet dat er dan rustig aan wordt gedaan. Tijd om groot onderhoudt te verrichten in/aan het groen. ManLief heeft in de bosbouw gewerkt en gaat dan graag een handje helpen. Normaal rijdt hij dan een paar dagen heen en weer. Deze keer vonden P & W het leuk als we, samen met de honden, een paar dagen bleven.
Op het terrein staat ook een voorheen surf verenigings gebouwtje welke verbouwd is tot twee studio's. Wij sliepen in de vierpersoons. (keuken, douche/toilet, slaapkamer en ruime woonkamer.) We sliepen er alleen want we hadden de luxe dat we niet zelf hoefde te koken maar ontbeten en dineerde in het huis van P & W. Vanaf het terras een prachtig uitzicht op de Maasplassen.

De honden hadden een paar heerlijke dagen. Geen riem om, lekker hun gangetje gaan. Vooral Ayka was regelmatig uit het oog. Lekker achter de konijnen aan.

Zoals je ziet werd er hard gewerkt. Het weer zat ook goed mee. Droog en af en toe het zonnetje.
P en ik waren binnen bezig. Ik had mijn naaimachine en wat stofjes mee en heb een begin gemaakt aan een "Afrika"quilt voor ML. P had wat verstel en strijk werk.
Het waren een paar heerlijke dagen, even het eigen huis uit. Je hoeft niet ver weg te gaan. Nerderland heeft ook zijn mooie plekejs.....