Pagina's

woensdag 16 mei 2012

"Open deur"....

Vanmorgen gezellig en lekker warm Quilting Bee bij Mariet. Kom ik thuis....zijn de schilders bezig met de voordeur te schuren en de balk erboven te schilderen. 


Daar we wisten dat ze zouden komen heeft  ManLief gisteren de Clematis al wat gesnoeid, maar niet helemaal daar er een merel in aan het broeden is. Deze is ondanks gisteren het snoeien en vandaag het schilderen gelukkig op haar vier eieren gebleven/teruggekeerd.
Normaal kan de deur na het schilderen met behulp van een spie op een kier staan. Vanwege de regen vandaag kon de deur beter helemaal open blijven zodat er geen druppels op kwamen en de nieuwe lak zou beschadigen.  Zo gezegd, zo gedaan maar voor de zekerheid een "hekje" ervoor gezet zodat kat en hond binnen zouden blijven. Later ook maar een stoel ervoor gezet, leek me wat steviger voor de honden.... Om toch beter zicht op de "open deur" te hebben de Flower Power quilt maar in de keuken op de strijkplank gelegd om daar verder te gaan met de versiersels.
Tja, met dit weer de deur open hebben betekend ook dat binnen de temperatuur wat minder is. Nou dan zoek je de warmte toch op door onder een quilt te liggen.....   Daar is een quilt toch voor??? Maakt niet uit dat het vrouwtje er mee bezig is en af en toe moppert als ik met het garen wil spelen....