Pagina's

zaterdag 24 november 2012

Voeren der wilde dieren en nog meer......

 Als de honden te eten krijgen zitten de katten vaak in de buurt. Bang dat ze tekort komen....  De katten hebben boven EN beneden continu droge brokken staan die ze ook graag eten maar.....

Ayka eet vaak traag en slordig (Anly is dan al klaar en eet wat gemorst is al van de grond op) Ayka laat hééél vaak een handje brokken in haar bak en de katten weten zich in bochten en moeilijke houdingen te zetten om er lekker van te genieten.

 Wat een leven..... Het is vandaag maar triest weer en waarom zouden wij dan naar buiten gaan. Zo komen we de dag ook door!!! ZEKER weten.
Deze quilt is klaar voor de winter. Het heet: We can build a snowman. Toen Ellen van Ellie's quilt place een jaar bestond had ze een wedstrijd uitgeschreven. Ze had vier patroontjes getekend en je moest er minimaal twee van gebruiken in je quilt. Ik had ze alle vier gebruikt en er een kat bij gedaan. Haar broertje Rick mocht de prijs toe kennen, laat hij nu ook gek zijn op katten en mijn quiltje heeft toen gewonnen. De prijs waren vijf fat quarters van de sneeuwmannen serie. Daar de randstof bijgekocht en wat aanvulling uit eigen voorraad, op me in laten werken een daar is dit uitgekomen. Nog genoeg stof over en daar ben ik een "tafelkleedje/site-bankkleedje" van aan het maken.


Het vogeltje, de twee bloempjes en een hartje waren de 'verplichte' patroontjes. Voor mijn doen waren het zoete kleuren en het idee ervoor kwam plots naar boven vandaar de naam voor de quilt: De zoete inval.

Zo, hoog tijd om met de honden te gaan lopen Ayka loopt al even te zeuren (ze begint er al op tijd mee want stel je eens voor dat je haar zou vergeten) en het is droog, dus snel naar buiten voor het weer regent...

           Prettige voortzetting van het weekend.