Pagina's

maandag 17 oktober 2011

Herfst........

Zondag lekker aan de wandel geweest in het stralende herfstzonnetje. Helaas geen fototoestelletje mee want de batterij was leeg. "Zilveren"draden dwarlen door de lucht. Ayka loopt graag voorop en is versierd met het spinrag. Thuis een lekker warm bakje chocomelk (en natuurlijk een stuk speculaasbrok). Anly ligt vlak bij me op een kussen en Ayka heeft de luxe van de bank gekozen. Tabby slaapt/spint heerlijk op haar kussens op tafel. Ik ben gek dat ik binnen zit en ga lekker de tuin in.
De dames, zo aanhangkelijk als ze zijn volgen meteen. Anly zit zichtbaar te genieten en Ayka loert naar Tabby die eraan komt en bij me komt zitten. Heerlijk de warmte, beter dan binnen (we stoken niet zoveel/vroeg).
Er is van alles wat nog bloeit en groen is.
 Er is ook van alles wat bladverliest en afsterft, krachten verzameld om volgend jaar weer te pronken.
In de boorder doen we nu niet veel zodat de beestjes een schuilplaats hebben en de vogels wat kunnen scharrelen. Het terras mag wel eens ontdaan worden van het druivenblad.
De grote dames hebben ondertussen de grootste lol. Ayka rent graag rondjes om de put om Anly te "pesten", maar de oude dame (elf en een half jaar) weert zich nog kranig.
Tabby is zich eerst mooi aan het poetsen om daarna lekker van de zon te genieten.
Het was met recht een ZONdag.
Tijd om te gaan wandelen met de honden, helaas met een wat flauw zonnetje. Maar het is droog!!!